Επιστροφή στην Ελλάδα για τον «ασημένιο» Καραλή: Θέλω να πηδήξω πιο ψηλά

Το ταξίδι μπορεί να την πολύωρο, όμως, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν και πάλι χαμογελαστός. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού επέστρεψε στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. 

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα από το Τόκιο (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο «ασημένιος» στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο που ολοκληρώνεται σήμερα, έφτασε νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/9) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί τον υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης, η α’ ειδική γραμματέας της ομοσπονδίας, Λούλα Καρατζά και η β’ ειδική γραμματέας Ευγενία Νικολετοπούλου

Κώστας Κεντέρης, Εμμανουήλ Καραλής, Λούλα Καρατζά και Ευγενία Νικολετοπούλου (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Σιγά σιγά αρχίζω και το συνειδητοποιώ. Όλη τη σεζόν βασικά που έχει περάσει. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που τα κατάφερα όλα αυτά και βγήκα υγιής μέσα από μια απαιτητική χρονιά. Όλα αυτά που έγιναν αυτή τη σεζόν μου δίνουν “φωτιά” για την επόμενη χρονιά. Θέλω να πηδήξω πιο ψηλά να κάνω μεγάλα άλματα και να καταφέρω να κάνω τους επόμενους στόχους πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο Καραλής. 

Ερωτηθείς ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ για το εάν έχει δει και πάλι τα άλματα του στα 6,15 και 6,20 μ. απάντησε: «Ναι τα είδα. Τα είδα και είναι κοντά. Οπότε ελπίζω του χρόνου να είμαι ακόμη πιο κοντά σε αυτά τα ύψη και γιατί όχι και σε πιο ψηλά. Ξέρουμε ότι μπορώ να πηδήξω πιο ψηλά. Του χρόνου θα κάνουμε και κάποιες αλλαγές και θα πάρω κάποια μεγαλύτερα κοντάρια οπότε ελπίζω να καταφέρουμε ακόμη μεγαλύτερα άλματα». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί